Hibátlanul listavezető kiemelt U17-es csapatunk

Az elmúlt két hétvégén újabb győzelmeket aratott a Weisz Zoltán vezette U17-es futsalcsapatunk az NB I-es bajnokságban.

Fiú U17 futsal NB I, 7. forduló:
Szilágyi DSE - Aramis SE 7-0 (3-0)
Szilágyi DSE: Koncsol Norbert  - Meczner Boldizsár, Schalbert Dominik, Molnár Dániel, Bognár Patrik.
Csere: Dorogi Gergő, Fenes Dávid, Nagy Zsombor, Varga Milán, Tóth Benedek, Hámori Marcell, Pálfi Roland, Öri Bálint.
Gólszerzőink: Bognár Patrik (3), Molnár Dániel (2), Schalbert Dominik, Varga Milán.

Így értékelte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

A mérkőzést végig irányítottuk, esélyt sem adtunk ellenfelünknek. Nagyon jól játszottunk, külön öröm számomra, hogy több támadásvariációból is sikerült gólt szereznünk, amelyeket az edzéseken gyakorlunk. Külön gratuláció a kapusainknak, akik kapott gól nélkül hozták le az összecsapást.


Fiú U17 futsal NB I, 8. forduló:
Szilágyi DSE - ELTE SE 6-3 (2-2)
Szilágyi DSE: Csomai Regő  - Meczner Boldizsár, Molnár Dániel, Schalbert Dominik, Bognár Patrik.
Csere: Dorogi Gergő, Juhász Márk, Nagy Zsombor, Varga Milán, Tóth Benedek, Hámori Marcell, Ódor Balálzs, Pálfi Roland.
Gólszerzőink: Bognár Patrik (2), Juhász Márk (2), Meczner Boldizsár, Nagy Zsombor.

Így értélte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

Összességében egy rendkívül komoly iramú, parázs hangulatú, izgalmas rangadón sikerült legyőznünk egy kiváló ellenfelet. A védekezésünkkel a kisebb hibáktól eltekintve elégedett vagyok. Hiányérzetem a támadások befejezésénél van még mindig, amelyek során sokszor kapkodás jellemez még bennünket, de akaratban és küzdőszellemben maximumot nyújtottak a fiúk. Gratulálok minden játékosomnak!

#együttdobban #hajrászilágyi

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2021. november 15. 13:38