nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Ismét összecsapnak a címvédők

Az odavágón mi örülhettünk, hiszen 6-5-re sikerült felülmúlnunk a szombathelyi Haladást, az NB I alapszakaszának szerda esti, idegenbeli visszavágója azonban még keményebb összecsapást ígér.

Szerdán este vérbeli rangadónak ad otthont a szombathelyi Haladás Sportcsarnok: a futsal NB I címvédője korábbról pótolt mérkőzésen a Magyar Kupa-győztes gárdánkat fogadja. A tizedik kör összecsapását előzőleg a vasiak BL-programja miatt halasztotta el a szövetség.

Riválisunkkal nyár végén, az alapszakasz első fordulójában végletekig kiélezett párharcot vívtunkk; akkor mi örülhettünk, hiszen sikerült otthon tartanunkk a három pontot 6-5-ös győzelemmel. Azóta viszont sok víz lefolyt már a Dunán: míg a Szombathely listavezető, addig együttesünk jelenleg az ötödik helyet foglalja el a bajnokságban. 

Mindenekelőtt szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratulálhassak a Szombathely alakulatának, amelynek nemrég csoportelsőként sikerült bejutnia a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata közé

– kezdte vezetőedzőnk, Fehér Zsolt.

Trrénerünk hangsúlyozta, minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy maximálisan felkészüljenek a találkozóra; semmiképp sem távoznának pont nélkül Szombathelyről.

Az alapszakasz kimenetele eddig nagyon szoros, minden pontnak óriási jelentősége lesz a végelszámolásnál. Szeretném, ha a csapatom azt az arcát mutatná, amelyet múlt héten hazai környezetben, amikor is a Nyírgyulajt sikerült 7-2-re felülmúltuk. Ha így lesz ezúttal is, akkor biztosan állíthatom, hogy nem fogunk csalódást okozni! 

– ígérte meg szakmai vezetőnk.

Csapatkapitányunk, Tatai József kiemelte, a csapategységük kimagasló, több sérülést játékos is felgyógyult, így a felkészülésük gond nélkül zajlott a rangadóra.

Többször bizonyítottuk már, hogy bárkivel fel tudjuk venni a versenyt. A Szombathely előtt kalapot emelünk a BL-siker miatt, ám mindez nem rettent vissza bennünket. Ahogy az alapszakasz odavágóján, úgy ezúttal is a sikerre törekszünk. Annyi biztos, hogy ez az összecsapás még a nyár véginél is keményebb lesz. Már alig várom!

– zárta kapitányunk.

A rangadó szerda este 18.30-kor veszi kezdetét. A Haladás hivatalos Youtube-csatornáján élőben közvetíti a mérkőzést.

futsalveszprem.hu
2021. november 10. 10:51