Jól sikerült edzőmérkőzés

Formálódik a csapat a felkészülés hajrájában

2011. szeptember 2-án 18 órakor a Dunakeszi Kinizsi látta vendégül csapatunkat, az 1. Futsal Club Veszprémet. A vendéglátók jóvoltából nem Dunakeszin, hanem közelebb, Budán a Gabányi László Sportcsarnokban mérkőzött meg egymással a két együttes.

A hazaiak több NB I-es játékossal felállva kezdték a mérkőzést. A mi csapatunk a Kasza Viktor - Csejtei János - Jakab László - Korcsmár István - Vingelman Tamás összeállításban várta a kezdő sípszót. Az első félidő változatos játékot hozott. Csapatunk sorcserével játszott, így folyamatosan frissek tudtunk maradni. A második sorunk Németh Gábor edzőnk irányításával Weisz Zoltánból, Vető Balázsból, Tar Tamásból állt össze. Két pontrúgásból kapott gólra, mi csak egy találattal tudtunk válaszolni. Így 2:1-es eredménnyel fordultak a csapatok. A második félidőben a hibákat megbeszélve ötletesen és egyre látványosabban futsalozott csapatunk (a kapuba Jónás Áron állt be) és a mérkőzés végéhez közeledve 4:2-re változtattuk az eredményt. A Dunakeszi Kinizsi rutinos edzője ekkor mezőnyjátékost hozott be a kapus helyére, mellyel gyorsan egyenlítettek is (ennek a védekezését még gyakorolnunk kell). Az utolsó percek is tartogattak izgalmakat, egy gyönyörű labdaszerzés után 3:2-es szituációt váltottunk mintaszerűen gólra (ez is a gyakorlás eredménye) és 5:4-re ismét átvettük a vezetést. Sajnos a hazai csapat nem adta fel és végül sikerült egyenlíteniük, így a mérkőzés végeredménye igazságosnak mondható 5:5 lett.

Németh Gábor edzőnk a mérkőzés után értékelte a csapat teljesítményét. Összességében elégedett volt a társasággal és a hozzáállással. Látta a pozitív és negatív dolgokat is, melyeket a bajnokság kezdetéig igyekszenek kijavítani. Folyamatos a csapat fejlődése, de rengeteget kell még dolgozni a sikerekért.

Gratulálunk a csapatnak és további jó munkát kívánunk a bajnoki rajtig.

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2011. szeptember 4. 14:58