nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Jól sikerült edzőmérkőzés

Formálódik a csapat a felkészülés hajrájában

2011. szeptember 2-án 18 órakor a Dunakeszi Kinizsi látta vendégül csapatunkat, az 1. Futsal Club Veszprémet. A vendéglátók jóvoltából nem Dunakeszin, hanem közelebb, Budán a Gabányi László Sportcsarnokban mérkőzött meg egymással a két együttes.

A hazaiak több NB I-es játékossal felállva kezdték a mérkőzést. A mi csapatunk a Kasza Viktor - Csejtei János - Jakab László - Korcsmár István - Vingelman Tamás összeállításban várta a kezdő sípszót. Az első félidő változatos játékot hozott. Csapatunk sorcserével játszott, így folyamatosan frissek tudtunk maradni. A második sorunk Németh Gábor edzőnk irányításával Weisz Zoltánból, Vető Balázsból, Tar Tamásból állt össze. Két pontrúgásból kapott gólra, mi csak egy találattal tudtunk válaszolni. Így 2:1-es eredménnyel fordultak a csapatok. A második félidőben a hibákat megbeszélve ötletesen és egyre látványosabban futsalozott csapatunk (a kapuba Jónás Áron állt be) és a mérkőzés végéhez közeledve 4:2-re változtattuk az eredményt. A Dunakeszi Kinizsi rutinos edzője ekkor mezőnyjátékost hozott be a kapus helyére, mellyel gyorsan egyenlítettek is (ennek a védekezését még gyakorolnunk kell). Az utolsó percek is tartogattak izgalmakat, egy gyönyörű labdaszerzés után 3:2-es szituációt váltottunk mintaszerűen gólra (ez is a gyakorlás eredménye) és 5:4-re ismét átvettük a vezetést. Sajnos a hazai csapat nem adta fel és végül sikerült egyenlíteniük, így a mérkőzés végeredménye igazságosnak mondható 5:5 lett.

Németh Gábor edzőnk a mérkőzés után értékelte a csapat teljesítményét. Összességében elégedett volt a társasággal és a hozzáállással. Látta a pozitív és negatív dolgokat is, melyeket a bajnokság kezdetéig igyekszenek kijavítani. Folyamatos a csapat fejlődése, de rengeteget kell még dolgozni a sikerekért.

Gratulálunk a csapatnak és további jó munkát kívánunk a bajnoki rajtig.

Rajki Tamás
2011. szeptember 4. 14:58