Vehir Futsal Cup utánpótlás torna

Két korosztályban hat-hat csapat versengett az első alkalommal kiírt Vehír Futsal Cup utánpótlás tornán.

Az 1. FC Veszprém szervezésében szombaton rendezték meg a Vehír Futsal Cup elnevezésű utánpótlástornát. A Szilágyi iskola sportcsarnokában az U7-es és az U9-es korosztályban hat-hat alakulat – körmérkőzéses rendszerben – mérte össze tudását. A fiatalabbak mezőnyében a veszprémiek két gárdát is delegáltak a tornára: a Szilágyi DSE mellett közös csapatot állított ki az 1. Futsal Club Veszprém és a Veszprém FC USE. Az U9-eseknél az 1. FCV és a VFC USE közös alakulata mérette meg magát. Hozzájuk csatlakozott a Swietelsky-Haladás VSE, a Bük, a Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, a Herend és a Balatonfüred LKC is. Az U7-esek számára kiírt kupát a Dunakeszi együttese nyerte meg százszázalékos teljesítménnyel, megelőzve a Bük és a Balatonfüred együttesét. A Veszprém a negyedik helyen zárt, a Szilágyi hatodik lett. Az U9-eseknél a Dunakeszi nagyon szoros végjátékban győzött a Bük előtt. A Haladás és a Veszprém együttese holtversenyben végzett a harmadik helyen. Az idősebbek között a legjobb kapusnak Molnár Tamást (Bük), a torna játékosának Sonfalvi Bencét (Haladás), a legjobb veszprémi játékosnak pedig Kányai Kristófot választották meg. A gólkirály Kopácsi Áron (Veszprém) lett.

– Nagyon színvonalas találkozókat láttak a szép számban jelenlévők. Gyönyörű gólok, szép támadások, hatalmas párharcok jellemezték mind a két korosztályt. Jó volt látni, hogy a fiatal focisták mennyire élvezték a futsal által nyújtott újdonságot (labda, szabályok stb.) – összegezte a tapasztalatokat a torna főszervezője, Finta Péter.

 

I. Vehír Futsal Cup

Az U7-es torna végeredménye: 1. Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, 2. Bük, 3. Balatonfüred KLC, 4. Veszprém, 5. Herend, 6. Szilágyi Veszprém.

Az U9-es torna végeredménye: 1. Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, 2. Bük, 3. Haladás VSE, Veszprém, 5. Herend, 6. Balatonfüred KLC.Becenév Kötelező
Hozzászólás Hozzászólásommal elfoagom a futsalveszprem.hu szabályzatát.

igazság  2015. május 29. 12:39

Milyen holtverseny?
Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény döntött:
Az utolsó meccs döntött a bronzéremről:
Szombathelyi Haladás- Veszprém: 3-1.

Egyértelmű volt MINDENKI számára, hogy a Szombathelyiek lettek a 3. helyezettek.
Az, hogy eredményhirdetésnél a hazaiak megpróbálkoztak a csalással és 4. helyre tették a Haladást, és 3.-ra a veszprémieket, majd miután korrigálniuk kellette, kihirdette Finta, hogy holtverseny. - nem szorul kommentálásra
Milyen sportszerűség van Veszprémben? Miért kell már 8-9 éves gyerekeknek a csalással, igazságtalansággal találkozniuk ?
A bronzérmet, meg a kupát "természetesen " a 4. helyezett veszprém vitte haza, a Szombathelyiek meg hazajöhettek azzal az ígérettel, hogy "postán kapják meg a bronzérmet" - ami azóta is jön.
Elhiszem, hogy fájó, hogy mindkét vasi csapat megverte a hazai veszprémet, de a tényeket helyén kellene kezelni.
Ilyet még sehol nem tapasztaltunk !
Köszönjük ...